luni, 21 februarie 2011

Orange isi actualizeaza portofoliul de smartphone-uri

Incepand cu luna februarie, Orange Romania ofera noi smartphone-uri: LG Optimus Black, BlackBerry Bold 9780, Motorola Defy, Samsung Omnia 7, LG Optimus Me si Sony Ericsson Cedar. Oferta este completata de telefoane simple si practice, cu functii de baza performante, la tarife accesibile: Nokia C1-01, Nokia C2-02 si Samsung E1170.

Motorola Defy este disponibil la un tarif incepand de la 79 de euro, pret valabil cu un abonament nou Pantera de minimum 20,84 de euro pe 2 ani si cu optiunea My Smartphone de 9,37 de euro sau My Smartphone Plus de 15 euro.

Tariful de inceput pentru Samsung Omnia 7 este de 399 de euro impreuna cu orice abonament nou de minimum 12,5 de euro contractat pe 2 ani.

De asemenea, clientii pot achizitiona impreuna cu orice abonament de minimum 12,5 de euro pe 2 ani si oricare dintre telefoanele LG Optimus Me (119 de euro), Sony Ericsson Cedar (45 de euro), Nokia C2-02 (49 de euro), Nokia C1-01 (9 de euro) sau Samsung E1170 (1 de euro).

In februarie, Orange lanseaza si BlackBerry Bold 9780, primul din seria Bold cu sistemul de operare OS 6. Browserul este mult mai performant si asigura o navigare mai rapida decat in cazul modelelor precedente. In plus, din 14 februarie toti clientii Orange care au un telefon BlackBerry au si acces la AppWorld, magazinul de aplicatii BlackBerry.

Surpriza lunii martie este LG Optimus Black, cu sistem de operare Android 2.2 si aplicatii de socializare preinstalate: Facebook, Twitter, Myspace. Telefon mobil are o camera frontala de 2 megapixeli.

Noile telefoane sunt disponibile in magazinul online sau in orice magazin Orange.

"Tehnologiile evolueaza extrem de rapid si clientii nostri se asteapta sa gaseasca aceste telefoane cat mai curand pe piata din Romania imediat dupa lansarea lor la nivel mondial", a declarat Dorin Odiatiu, marketing director al Orange Romania.

0 comentarii: