vineri, 10 decembrie 2010

Vodafone Romania castigatorul Galei Comunicaţii Mobile

Ediţia a şaptea a Galei Comunicaţiilor Mobile desfasurata pe 08 decembrie a adus trei premii de excelenta companiei Vodafone Romania, singura care a reusit sa castige asa multe: BEST TECHNOLOGY 2010", BEST BRAND 2010" si „Social Media Promoter 2010”

Premiile si premiantii:
  • BEST CEO 2010 - Yorgos IOANNIDIS, Romtelecom, pentru dinamismul cu care conduce nava Romtelecom prin apele învolburate ale recesiunii economice, pentru diplomaţia şi fair play-ul de care dă dovadă în faţa colaboratorilor, dar şi a competiţiei.
  • BEST TECHNOLOGY 2010 - 3G UMTS în 900 Mhz, Vodafone România, pentru lansarea celei mai avansate tehnologii de broadband mobil, care reprezintă o premieră mondială, dezvoltată în România, ce permite viteze ridicate de date mobile şi în localităţile rurale din ţara noastră.
  • BEST BRAND 2010 - Vodafone România, pentru cea mai recunoscută marcă şi imagine în rândul utilizatorilor de servicii de comunicaţii mobile din România, în ceea ce priveşte notorietatea, afinitatea şi factorul emoţional, cu precădere pe segmentul enterprise.
  • BEST TELECOM OPERATOR - Cosmote România, pentru o evoluţie financiară pozitivă, în ciuda recesiunii economice, însemnând o creştere a veniturilor cu 9,4% în primele 9 luni din 2010.
  • BEST MOBILE DEVICE 2010 - iPhone 4, Orange România, pentru cel mai inovativ terminal mobil lansat pe piaţa românească, specializat pe realizarea de apeluri video, consum media, cărţi, periodice, filme, muzică şi jocuri. Generaţia iPhone a adus o nouă viziune în lumea smartphone-urilor, devenind un etalon tehnologic şi de marketing.
  • BEST R&D PROJECT 2010Ericsson România, pentru viziunea cu care lucrează la construirea unei lumi tehnologice în care vom avea 50 de miliarde de echipamente conectate la web până în anul 2020.
  • BEST R&D AWARD 2010 - ICI Bucureşti, pentru activitatea deosebită desfăşurată în domeniul cercetării-dezvoltării şi high-tech în cadrul competiţiei între institutele naţionale de profil.
  • PREMIUL DE EXCELENŢĂ - Dan Tomin, Director General Kathrein România, pentru tenacitatea cu care a construit compania Kathrein România alături de echipa sa, făcând din Timişoara unul dintre centrele de producţie de antene cele mai cunoscute din lume, pentru cei 10 ani de creşteri economice şi pentru realizarea antenei cu numărul 1 milion.
  • PREMIUL „Social Media Promoter 2010” - Vodafone România, pentru implicarea şi susţinerea fenomenului social networking ca factor de creştere a transparenţei şi comunicării în industria telecom, prin încurajarea a numeroase proiecte de social media.
  • PREMIUL „Best Mobile Application 2010” - Trip Journal, iQuest, pentru Trip Journal, aplicaţie de turism realizată de iQApps, recunoscută în ţară, ca şi în străinătate, de către Google, ca fiind cea mai avansată soluţie de înregistrare, documentare şi distribuţie în social networking, disponibilă pentru iPhone şi Android.
  • „BEST IT&C PROJECT IN BANKING INDUSTRY” - Oracle România şi Banca Transilvania, pentru implementarea celui mai rapid server din lume Oracle Sun, sistemul integrat Exadata Database Machine versiunea 2, printr-un parteneriat strategic între Oracle România, Banca Transilvania şi Trend Import Export.
  • PREMIUL “FAST GROWING NETWORKING VENDOR” - HP Networking, pentru integrarea rapidă la nivel global a tuturor soluţiilor de reţelistică, routing şi securitate ale 3Com, obţinând un portofoliu combinat ce cuprinde cea mai bogată ofertă de servere, echipamente de stocare, elemente de reţelistică, servicii de administrare şi finanţare din piaţă.
  • PREMIUL „GREEN AWARD 2010”IBM România, pentru viziunea de a construi o planetă mai inteligentă prin proiectul „A Smarter Planet”, care vizează dezvoltarea inteligenţei tehnologice din cadrul sistemelor, proceselor şi infrastructurii, precum şi apariţia unei lumi interconectate.
  • PREMIUL „Jurnalistul anului 2010” - Vali Bîrzoi, BusinessCover, pentru prezenţa activă în peisajul IT&C mediatic românesc, ca fondator al noului proiect media – BusinessCover -, pentru profesionalismul documentării şi acurateţea elaborării materialelor despre piaţa tehnologiilor.

0 comentarii: