marți, 28 aprilie 2009

Happy Hours in Magazinele Cosmote!

Vino in magazinele Cosmote de luni pana vineri intre orele 14.00 – 19.30 si ai parte de telefoane cu vino-incoa!



Reducerile sunt valabile pentru abonamentele Cosmote Full Option incheiate pe 24 de luni pana la data de 31 mai 2009. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

luni, 27 aprilie 2009

Cosmote a lansat doua noi extraoptiuni pentru clientii prepaid


Cosmote a lansat doua noi extraoptiuni pentru clientii prepaid, oferind acestora minute si mesaje in retea, precum si minute nationale si internationale. Ofertele sunt valabile pana pe 29 aprilie.

  • Extraoptiunea Full Time ofera 60 de minute nationale si internationale + 425 de minute si 425 de mesaje text in retea pentru 4,5 euro pe luna.
  • Extraoptiunea Bonus Lunar include 300 de minute si 300 de mesaje text in retea pe luna, la prima reincarcare de minim 3 euro, facuta lunar, si care poate fi utilizata pentru trafic de voce sau continut. La fiecare reincarcare se ofera un bonus de 50 de minute si 50 de SMS-uri in retea, ajungand la un total de 350 de minute si 350 de SMS-uri in retea valabile timp de 30 de zile.

Nou concurs de SMS-uri la Orange


Orange a lansat un nou concurs, oferind clientilor sai 33 de masini marca Renault Megane ca premii pe intreaga perioada a concursului. Clientii care decid sa participe trebuie sa trimita un SMS la numarul 123, tarifat cu 0.96 euro/SMS (TVA inclus).

Concursul este disponibil din 22 aprilie pana pe 24 mai 2009.

Pentru fiecare SMS trimis la 123, clientii vor primi cadou un wallpaper si vor fi inclusi automat in extragerea la sorti din fiecare zi pentru una din cele 33 de masini Renault Megane si, de asemenea, pentru marele premiu al concursului de 30.000 de euro.

duminică, 26 aprilie 2009

Orange sustine utilizarea responsabila a telefonului mobil si a Internetului

Orange Romania a anuntat lansarea unui serviciu pentru utilizarea responsabila a telefonului mobil si accesarea in conditii de siguranta a internetului prin intermediul cartelei SIM Orange. Astfel, parintii care achizitioneaza un abonament sau o cartela reincarcabila pentru copiii lor au acum posibilitatea sa filtreze accesul acestora la site-urile WAP si Internet cu continut pentru adulti. De asemenea, Orange pune la dispozitia parintilor si a celor care au in ingrijire copii un ghid complet de sfaturi practice si de informatii utile referitoare la serviciile de telefonie mobila.

Astfel, părinţii care achiziţionează un abonament sau o cartelă reîncărcabilă pentru copiii lor au acum posibilitatea să filtreze accesul acestora la site-urile WAP şi Internet cu conţinut pentru adulţi. Activarea şi dezactivarea filtrului se poate face gratuit, prin apel la Serviciul Clienţi sau vizită în magazinele proprii. De asemenea, Orange pune la dispoziţia părinţilor şi a celor care au în îngrijire copii un ghid complet de sfaturi practice şi de informaţii utile referitoare la serviciile de telefonie mobilă. Ghidul poate fi consultat la adresa http://www.orange.ro/about/ghid-practic-ro.html .

“Tehnologia oferă nenumărate beneficii şi oportunităţi, dar în acelaşi timp poate fi folosită în moduri indezirabile. Orange vine în întâmpinarea părinţilor care doresc să îşi protejeze copiii şi lansează un instrument inovator prin care aceştia pot filtra accesul la informaţiile sau materialele neadecvate minorilor, reuşind astfel să se alinieze celor mai exigente cerinţe europene de reglementare în domeniul siguranţei pe Internet ”, a declarat Gabriela Voinea, Senior Product Manager, Orange România.

Unul dintre principalele scopuri ale programului de responsabilitate socială al Orange este acela de a contribui la dezvoltarea armonioasă a mediului în care îşi desfăşoară activitatea, iar în acest sens obiectivul companiei este de a educa şi informa clienţii. În anul 2008 Orange România a semnat un Cod de Conduită prin care şi-a luat angajamentul să ofere soluţii practice pentru utilizarea în condiţii sigure a conţinutului furnizat pe telefonul mobil. Codul de Conduită are caracter de autoreglementare, fiind puternic susţinut la nivel european de Asociaţia GSM şi de Comisia Europeană.

Conform datelor furnizate de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, la sfârşitul anului 2008 în România existau 28,6 milioane de clienţi de telefonie mobilă şi 5,21 de milioane de conexiuni de acces la Internet, ţara noastră având una dintre cele mai dinamice rate de creştere din Europa în ceea ce priveşte accesul la Internet. Orange a fost primul operator de telefonie mobilă care s-a alăturat proiectului Sigur.info coordonat de organizaţia Salvaţi Copiii, proiect care urmăreşte desfăşurarea unor activităţi de conştientizare şi educare a utilizatorilor de Internet, crearea unui HelpLine şi a unui HotLine de unde se pot obţine informaţii şi se pot raporta cazuri de abuzuri online.

Operatorii de telefonie, "loviţi" de cutremur

Ministru al Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, i-a cerut astăzi preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii să dispună un control pentru a fi identificate cauzele ce au condus la disfuncţiunile din reţelele de telefonie, după cutremurul de ieri. Dan Nica s-a întâlnit astăzi dimineaţă cu preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), Cătălin Marinescu, informează MAI printr-un comunicat.

Ministrul i-a cerut preşedintelui ANCOM să dispună un control pentru a fi identificate cauzele care au condus la disfuncţiunile din reţelele de telefonie după cutremurul înregistrat aseară, 25 aprilie a.c., în condiţiile în care acesta nu a avut o intensitate deosebită.

Controlul dispus la operatorii de telefonie va începe luni dimineaţă, precizează comunicatul.

Custremurul produs aseară în România a avut magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richter. Seismul nu a produs victime, ci doar a creat panică în rândul populaţiei, care a fost la un pas să blocheze serviciul 112. Seismul a început în zona epicentrală la ora 20.18 şi s-a terminat la ora 20.23. La Bucureşti s-a simţit cu magnitudinea de 4 grade pe scara Mercalli.

Prezent aseară în emisiunea lui Robert Turcescu, directorul Institutului de Fizică a Pământului, Gheorghe Mărmureanu, nu s-a ferit să taxeze companiile de telefonie, care nu sunt în stare să asigure semnal după un cutremur mic.

"Nu se poate spune că a fost vorba de disfuncţiuni. De asemenea, chestiunea a fost rezolvată în cel mai scurt timp, în funcţie de zonă. Au fost cartiere în care s-a putut vorbi după 10 minute, altele în care reţeaua a funcţionat după 30 de minute, în funcţie de numărul de oameni care au iniţiat apeluri în acea zonă", a declarat pentru NewsIn directorul de comunicare al Vodafone România, Lidia Solomon.

De asemenea, Romtelecom susţine că reţeaua sa a rămas funcţională după cutremur. "Au existat câteva centrale, în special în Bucureşti, în care s-a înregistrat congestie în primele câteva zeci de minute după eveniment, ca urmare a numărului foarte mare de apeluri emise. Drept urmare, în acel interval de timp, o parte a apelurilor rutate prin aceste centrale nu s-au putut finaliza", se precizează într-un comunicat Romtelecom.

miercuri, 22 aprilie 2009

Vodafone şi Telefonica şi-au unit reţelele din patru state europene

Gigantul britanic al telefoniei mobile, Vodafone, şi rivalul său spaniol Telefonica au anunţat luni că îşi vor uni reţelele din patru state europene, în urma acestei decizii fiind economisite sute de milioane de lire sterline în decursul a zece ani, scrie Reuters.

Cele două grupuri vor împărţi "infrastructura reţelelor din Germania, Spania, Irlanda şi Marea Britanie", în timp ce există discuţii cu privire la Cehia, anunţă un comunicat comun al companiilor.

"Acest acord permite generarea unor profituri de sute de milioane de lire sterline în următorii zece ani", mai scrie comunicatul.

Colaborarea constă în punerea în comun a infrastructurii reţelelor 2G şi 3G (de exemplu, în loc de două antene pentru servicii în aceeşi zonă, companiile vor folosi una singură), pentru divizarea costurilor şi accelerarea dezvoltării.

marți, 21 aprilie 2009

Au inceput sa scada vanzarile de telefoane!

Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a inregistrat in primul trimestru al acestui an vanzari nete in valoare de 9,3 miliarde euro, in scadere cu 27% fata de perioada similara a anului trecut, au anuntat joi reprezentantii companiei.

Potrivit estimarilor Nokia, piata de telefoane mobile din primul trimestru din 2009 a fost de 255 de milioane de unitati, in scadere cu 14% fata de primul trimestru din 2008.

Nokia a vandut 93,2 milioane de telefoane mobile in perioada mentionata, in scadere cu 19% fata de anul trecut.

Cota de piata a Nokia a fost de 37% in primul trimestru din 2009, in scadere cu 2% fata de primul trimestru din 2008 si la acelasi nivel fata de trimestrul patru din 2008.

Oficialii Nokia se asteapta ca in trimestrul doi al acestui an volumul vanzarilor de telefoane mobile sa ramana aproximativ la acelasi nivel ca in primul trimestru. Compania se asteapta ca in trimestrul doi sa-si creasca in mod substantial cota de piata.

La nivelul anului 2009, Nokia se asteapta ca industria de telefoane mobile sa scada cu aproximativ 10% fata de anul trecut.

Foarte optimist acel 10% prognozat de NOKIA! Personal prevad un minim 25% scadere! Mai vorbim la sfarsitul anului...


luni, 20 aprilie 2009

Orange, Vodafone, Cosmote si Zapp arunca oferte de voce pe piata

Cosmote Romania cel de-al treilea jucator pe telefonia mobila ca numar de utilizatori, completeaza careul de operatori, alaturi de Orange, Vodafone si Zapp, care au lansat in ultima saptamana oferte noi pentru a-si spori baza de utilizatori ori au redus preturile pachetelor existente.

Cosmote a introdus noi optiuni, adresate atat segmentului prepaid, cat si abonatilor, cu pana la 425 de minute si SMS-uri incluse in retea pentru 4,5 euro. In cost sunt incluse si 60 de minute nationale. Pentru prima reincarcare lunara, de minimum trei euro, utilizatorul primeste si 300 de minute, si SMS-uri in retea.

Zapp a anuntat miercuri reduceri cu pana la 80% ale tarifelor pentru apelurile internationale.

Orange a atacat marti segmentul tinerilor, cu o optiune ce include convorbiri si mesaje scrise nelimitate in grupuri de trei sau cinci utilizatori.

Vodafone Romania a introdus la inceputul saptamanii trecute, pachetele prepaid cu doua SIM-uri si doua telefoane, dar si acces gratuit la internet pe mobil timp de o luna.

Cu o saptamana inaintea Vodafone, Orange anunta ca livreaza gratuit, la domiciliu, cartelele prepaid comandate prin internet.

Sony Ericsson desfiinţează 2.000 de locuri de muncă

Producătorul de telefoane mobile Sony Ericsson a anunţat, vineri, că va desfiinţa 2.000 de locuri de muncă pentru a reduce costurile, după ce compania a anunţat o pierdere înainte de impozitare de 370 milioane de euro în primul trimestru al anului.


Compania mixtă, deţinută de suedezii de la Ericsson şi grupul japonez Sony, a precizat că va înregistra costuri suplimentare de 200 milioane de euro ca urmare a implementării programului de restructurare.

Analiştii estimau la 371 milioane de euro rezultatul negativ înainte de taxe al companiei.

Sony Ericsson este al patrulea mare producător de telefoane mobile la nivel mondial, după Nokia, Samsung şi LG. În primul trimestru al anului compania a fabricat 14,5 milioane de unităţi, vânzările coborând la 1,74 miliarde de euro, de la 2,7 miliarde de euro în perioada similară din 2008.

sâmbătă, 18 aprilie 2009

Motorola Aura - luxury phone

Motorola AURA

Motorola AURA is a luxury handset that not only looks unique, but is manufactured uniquely as well - with high-end materials. It has anodized aluminum buttons, stainless steel with chemically etched textures, grade 1 sapphire crystal over the display and its opening mechanism is said to work flawlessly more than 100,000 times.

Motorola Aura is a simple quad-band GSM device, with a basic 2 megapixel digital camera and 2GB of internal memory. The AURA lacks 3G support, WiFi or GPS.
Pictures: Motorola AURA

Motorola Aura is a simple quad-band GSM device, with a basic 2 megapixel digital camera and 2GB of internal memory. The AURA lacks 3G support, WiFi or GPS.

Features:

  • 16 Million Colors - World’s first 16 million color, circular display with 300 dpi resolution in the mobile phone industry
  • 62 Carat Lens - created from Grade 1 62-carat sapphire crystal, one of the most scratch-resistant materials on earth
  • Meticulously Crafted - Stainless steel housing with chemically etched textures and patterns takes nearly two weeks to sculpt, etch and polish
  • Swiss-Made Main Bearing - At the center of the mechanical heart is a Swiss-made main bearing, which serves as the foundation allowing the blade to rotate with seamless precision
  • Custom-Engineering - Custom-engineered rotating mechanism has 130 precision ball bearings that drive the assisted-opening blade — like opening the door on a high-end luxury car. On the 100,000th opening, the blade glides with the same fluidity and grace that it did on its first
  • Tungsten Carbide Coated Gears - Gears composed of Rockwell 50-55 hardened steel are protected with the same coating used in high-performance racing engines
  • 700+ Individual Components - Comprised of features including up-scaled, nickel-chrome-plated exposed screws
  • CrystalTalk™ Technology - CrystalTalkTM technology delivers supreme clarity and deep resonance to every single conversation an AURA owner has, even in noisy environments
  • Mirror Polish Finish - PVD coating, the same used when making luxury watches, gives AURA its polished, mirrored shine
  • Aluminum Keypad - Individual aluminum keys are formed, anodized, spin-finish applied and assembled

sâmbătă, 11 aprilie 2009

Girls love technology

Un super clip - o super reclama, un articol pentru weekend

vineri, 10 aprilie 2009

Vodafone România a creat şi “extraopţiunea Ungaria”

Vodafone România a creat şi “extraopţiunea Ungaria”, prin care clienţii pot apela de pe mobil orice reţea fixă din ţara vecină pentru şapte eurocenţi pe minut şi orice reţea mobilă pentru 20 de eurocenţi. Potrivit explicaţiilor PR managerului Vodafone România, Dina Cernahoschi, tarifele practicate pentru convorbirile pe fix în Ungaria sunt de două ori şi ceva mai mici decât cele cu reţelele fixe din celelalte ţări europene.

Intrebată dacă există şi alte comunităţi etnice din România care să aibă acces la o ofertă a Vodafone de acelaşi tip sau dacă este prezentă şi în alte judeţe decât cele din Ţinutul Secuiesc, Cernahoschi a răspuns negativ.

“în prezent, ofertele speciale se adresează doar comunităţii maghiare. Această ofertă este disponibilă doar în regiunile menţionate, fiind creată special pentru utilizatorii din aceste zone, din comunitatea maghiară”, a declarat Dina Cernahoschi. Potrivit acesteia, toţi clienţii Vodafone pot beneficia de tarife avantajoase la convorbirile internaţionale, funcţie de nevoi. Cel mai mic tarif către reţelele fixe din Europa este de 17 eurocenţi pentru abonaţi şi 18 pentru utilizatorii de cartelă, contra unei taxe lunare de 1,79 euro.

“Extraopţiunea Ungaria” bate însă recordurile, cu şapte eurocenţi pe minut, fără taxă lunară. “Promoţiile se dau pentru toţi abonaţii. De ce să beneficieze de ele numai unii clienţi, în funcţie de naţionalitate, cum e în cazul de faţă? Din ce văd până acum, este vorba de o practică abuzivă, pentru că nu se pot limita drepturile consumatorului pe zone geografice”, a declarat inspectorul-şef al OJPC Cluj, Lenuţa Şuteu.
“Ne-am autosesizat şi ne vom duce în control, să vedem dacă oferta este pe textul legii sau nu. Faptul că restrânge oferta la o zonă geografică este un abuz şi pentru crearea unui sistem de promisiuni piramidal, de genul «Adu-ţi prietenii la Vodafone!», care poate fi o practică comercială incorectă, se poate amenda cu sume între 3000 şi 30.000 de lei”, ne-au declarat sursele. Potrivit fostului ministru al Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiilor (MCTI) în perioada decembrie 2004 - iunie 2007, Nagy Zsolt, membru UDMR, oferta Vodafone este “firească” şi justificată de “handicapul” înregistrat de zona transilvană.

Nagy susţine că, în perioada când conducea ministerul, nu au existat negocieri cu Vodafone în scopul obţinerii de tarife avantajoase pentru minoritatea maghiară. “Nu cred că este vorba de negocieri, ci de o acţiune comercială în zone unde au rămas în urmă. Din punctul meu de vedere, e o măsură firească de recuperare a unui handicap într-o zonă unde se ştie foarte bine că celălalt competitor este mai puternic”, a spus Nagy.

marți, 7 aprilie 2009

Richard Moat, CEO la T-Mobile UK?

Britanicul Richard Moat, fostul CEO al Orange Romania, ar putea prelua pozitia de director general al T-Mobile UK, divizia de telefonie mobila a grupului Deutsche Telekom din Marea Britanie, relateaza publicatia britanica Mobile Today.

Moat ar prelua functia lasata libera de fostul sef Jim Hyde si ar intra astfel in grupul din care fac parte si fostii rivali Cosmote si Romtelecom (Deutsche Telekom a achizitionat anul trecut 25% din OTE, care controleaza cei doi operatori romani).

Mish Desmidt, directorul de comunicare al T-Mobile, a precizat ca operatorul nu are niciun comentariu de facut pe marginea acestui subiect.

Citand surse neoficiale, publicatia Mobile Today sustine ca Richard Moat a fost coleg cu Lars Nordmark, directorul financiar si actualul director interimar al T-Mobile. Cei doi au lucrat impreuna la Orange Danemarca, unde Moat a fost CEO.

Richard Moat, 54 de ani, a plecat in mod neasteptat de la Orange Romania la finele lunii martie, dupa ce grupul il reconfirmase in functie pana in septembrie 2010. El a facut parte din echipa France Telecom timp de 17 ani, ocupand pozitii importante la nivel international.

Liliana Solomon, directorul executiv al Vodafone Romania, a ocupat in perioada 2000-2004 pozitia de director financiar al subsidiarei T-Mobile din Marea Britanie.

O "lovitura" pentru piata de telecom din Romania ar fi plecarea Lilianei Solomon inapoi la Deutsche Telecom. "Lovitura" pentru Orange Romania si Vodafone Romania, nu insa si pentru clienti, care vor deveni din ce in ce mai fericiti!

Orange PrePay: Cartela reincarcabila gratuita

Orange Romania lanseaza o oferta inovativa ce include o cartela gratuita Orange PrePay si cea mai buna oferta de reincarcare de pe piata pentru clientii care o comanda online. Cartelele Orange PrePay comandate pe internet sunt livrate gratuit la domiciliul clientului, iar la activare clientul primeste automat 10 minute si 10 mesaje scrise in retea.

Noua oferta este disponibila exclusiv online si este conceputa astfel incat sa ofere clientilor reduceri si bonusuri mai multe si mai consistente decat orice alta oferta pentru cartele preplatite de pe piata locala.

Astfel, in plus fata de bonusurile standard din oferta Orange, pentru fiecare euro reincarcat clientii primesc si un extra bonus de 10 minute si 10 mesaje scrise in retea. De exemplu, daca reincarca 2 euro in contul PrePay primesc 20 minute de convorbiri si 20 mesaje scrise in retea. Pentru 25 de euro valoare reincarcata, in contul PrePay se vor acumula 250 de minute si 250 de mesaje scrise in retea, in plus fata de cei 5 euro bonus standard pentru reincarcare.

La prima reincarcare din fiecare luna, clientii Orange PrePay mai primesc un bonus egal cu jumatate din valoarea reincarcata, pentru sume cuprinse intre 4 si 25 de euro. De exemplu, daca fac o reincarcare cu 5 euro, clientii primesc in cont 7,5 euro.

Toate bonusurile se cumuleaza, astfel incat clientii Orange PrePay care isi comanda cartela online beneficiaza de mai mult credit de comunicare cu cei dragi.

Un alt avantaj al noii oferte online Orange PrePay este reducerea de 50% din pretul oricarei optiuni de „internet pe mobil”. Astfel, clientii isi pot activa o optiune „internet pe mobil” care include 100 MB de trafic si acces nelimitat in portalul Orange World la 2 euro/luna in loc de tariful standard de 4 euro/luna.

Incepand cu data de 2 aprilie, oricine poate comanda gratuit cartela Orange PrePay, prin simpla completare a unui formular accesibil direct printr-un banner activ pe www.orange.ro/sim-gratuit si pe numeroase alte site-uri partenere.

“Noua oferta Orange PrePay reprezinta un concept inovator pe piata romaneasca, prin modalitatea de comanda si distributie exclusiv online, prin elementele de gratuitate si inglobarea celei mai bune oferte de reincarcare disponibile pe piata”, a declarat Andreea Belenes, Online Manager Orange Romania.

Clicknet Mobile Internet - oferta Romtelecom

Romtelecom lanseaza oficial oferta comercială bazată pe tehnologia CDMA în aproximativ 20 de oraşe mari din România, adresându-se atât clienţilor persoane fizice, cât şi companiilor. Clicknet Mobile Internet, cel mai nou serviciu din portofoliul companiei, este disponibil la tarife promoţionale începând cu 4,9 euro/lună, fără TVA.

Clienţi din peste 20 de oraşe (dintre care: Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Piatra Neamţ, Ploieşti, Constanţa, Arad, Iaşi, Sibiu, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Galaţi, etc) şi din aproximativ 450 localităţi din ţară pot beneficia de oferta de Internet mobil de la Romtelecom Clicknet.

“Cel mai nou serviciu de la Romtelecom, Internetul mobil, completează portofoliul nostru de servicii şi îi aduce mai multă valoare. Clienţii noştri au acum disponibile mai multe opţiuni pentru a se bucura de experienţa Internetului chiar şi când se deplasează,” a declarat Yorgos Ioannidis, director general Romtelecom.

Noile servicii vor fi lansate şi promovate la nivel local şi regional, acoperirea urmând să se extindă continuu pentru a deservi şi alte zone (urbane şi rurale) din ţară. În prezent, sunt instalate aproape 170 de staţii de bază, iar numărul acestora va creşte cu fiecare zi.

Strategia Romtelecom pentru CDMA constă în extinderea acoperirii reţelei pentru a oferi servicii suplimentare, ţintind de asemenea şi zone unde nu există sau în care este dificilă şi nejustificată economic instalarea de infrastructură fixă (cablu, fibră etc). Astfel, contribuim şi la reducerea decalajului digital dintre zonele urbane şi cele rurale prin oferirea de servicii de voce fixă şi broadband wireless.

Clienţii care doresc să se aboneze la Internet mobil pot să opteze pentru unul dintre cele patru abonamente disponibile, care oferă viteze de descărcare de până la 3,1 Mbps şi includ trafic de până la 12 GB. Tarifele pentru traficul suplimentar încep de la 0,001 euro, fără TVA, pentru fiecare MB.

Toţi clienţii Romtelecom de Internet broadband fix beneficiază de tarife promoţionale, începând de la 4,9 euro/lună, fără TVA. Abonamentul Clicknet Mobile 0.5 GB este disponibil numai pentru contracte încheiate pentru doi ani.

Abonament lunar *:Clicknet Mobile 0,5 GB: 4,9 €/luna fara TVA (5,8 €/luna cu TVA)Clicknet Mobile 2 GB: 6,9 €/luna fara TVA (8,2 €/luna cu TVA)Clicknet Mobile 6 GB: 12 €/luna fara TVA (14,3 €/luna cu TVA)Clicknet Mobile 12 GB: 20 €/luna fara TVA (23,8 €/luna cu TVA)
* Tarife valabile pentru clienti existenti ai serviciului Clicknet

Tarifele promoţionale pentru modemurile USB sunt reduse cu până la 70% şi variază între 25 şi 50 euro, fără TVA, în funcţie de tipul de abonament ales. Modemurile de date utilizate sunt produse de AnyData, modelul ADU-510L USB EV-DO.

Oferta CDMA include de asemenea telefonie fixă wireless, Internet broadband fix wireless şi soluţii VPN. Clienţii care doresc să se aboneze la telefonia fixă prin CDMA vor avea la dispoziţie acelaşi portofoliu de abonamente şi tarife ca şi clienţii PSTN, la care se adaugă mobilitatea geografică limitată. Echipamentul pentru serviciile de telefonie fixă este disponibil la preţuri reduse cu 70%. Soluţia de reţea privată se adresează clienţilor companii şi asigură conectivitatea între punctele de prezenţă ale clientului.

Mai multe detalii despre noua ofertă CDMA sunt disponibile pe site-ul http://www.blogger.com/www.clicknet.ro, în magazinele Romtelecom sau ale dealerilor sau prin apel gratuit din reţeaua Romtelecom la 1930 sau la biroul de suport 0800.80.CDMA.

Google by Mail / Par Avion / cautari offline Google

Trebuie sa completezi cererea, o bagi in plic si o trimiti prin posta. Nu uita sa pui inauntru si un plic autoadresat, pentru raspunsul pe care il vei primi, Google va plati si taxa de timbru.

Pentru necunoscatori - e o gluma :)

The Warner Bros. classics, free to download


Free but not without any cost I just loved how the title sounded like this.
The Financial Times announced today that Warner offers classics on DVD and download.
You can download movies from the official site with just $19.95.
There are a lot of movies, and if you are a fan of the classics you have a lot of movies to choose from. Let’s be serious, a movie it’s so cheep that even if you are just curious how a classic looks like you can afford to buyone.

miercuri, 1 aprilie 2009

Richard Moat paraseste Orange-France Telecom. Incotro se indreapta?

Bucureşti, 31 martie 2008. Orange-France Telecom anunţă că Richard Moat, Chief Executive Officer al Orange România, a decis din motive personale să plece din poziţia pe care o ocupa în cadrul companiei. Începând cu această dată, Thierry Millet, actualul Director Comercial al Orange România, va prelua imediat interimatul in poziţia de CEO.

Richard Moat - 54 de ani, a făcut parte din echipa Orange timp de 17 ani. Richard a ocupat poziţii importante la nivel internaţional şi a jucat un rol deosebit în transformarea Orange într-un business global. De la preluarea poziţiei de CEO al Orange România, în septembrie 2004, Richard a crescut veniturile companiei de la 624 milioane de euro la 1,31 miliarde de euro în 2008 şi a consolidat poziţia de lider al pieţei locale.

Thierry Millet a ocupat poziţia de Director Comercial al Orange România din luna octombrie a anului 2005 şi a condus departamentele serviciul clienţi, marketing şi vânzări. Thierry Millet are o experienţă de 20 de ani în cadrul grupului Orange-France Telecom şi a ocupat mai multe poziţii de top la nivel internaţional.

Olaf Swantee, SEVP Personal Europe & Egypt, declară: “Richard Moat a avut o contribuţie fantastică la creşterea şi la succesul Orange. Richard poate fi mândru de rolul extrem de important pe care l-a avut în dezvoltarea acestui business. Cu vasta sa experienţă în domeniul telefoniei mobile, Thierry Millet va fi un CEO interim puternic şi sunt încântat să îi urez succes în această poziţie. Cu ajutorul lui Thierry şi al unei echipe de management experimentate, Orange România va continua să fie liderul pieţei în materie de inovaţie, servicii şi de produse, precum şi relaţii cu clienţii”.