luni, 20 aprilie 2009

Orange, Vodafone, Cosmote si Zapp arunca oferte de voce pe piata

Cosmote Romania cel de-al treilea jucator pe telefonia mobila ca numar de utilizatori, completeaza careul de operatori, alaturi de Orange, Vodafone si Zapp, care au lansat in ultima saptamana oferte noi pentru a-si spori baza de utilizatori ori au redus preturile pachetelor existente.

Cosmote a introdus noi optiuni, adresate atat segmentului prepaid, cat si abonatilor, cu pana la 425 de minute si SMS-uri incluse in retea pentru 4,5 euro. In cost sunt incluse si 60 de minute nationale. Pentru prima reincarcare lunara, de minimum trei euro, utilizatorul primeste si 300 de minute, si SMS-uri in retea.

Zapp a anuntat miercuri reduceri cu pana la 80% ale tarifelor pentru apelurile internationale.

Orange a atacat marti segmentul tinerilor, cu o optiune ce include convorbiri si mesaje scrise nelimitate in grupuri de trei sau cinci utilizatori.

Vodafone Romania a introdus la inceputul saptamanii trecute, pachetele prepaid cu doua SIM-uri si doua telefoane, dar si acces gratuit la internet pe mobil timp de o luna.

Cu o saptamana inaintea Vodafone, Orange anunta ca livreaza gratuit, la domiciliu, cartelele prepaid comandate prin internet.

0 comentarii: