marți, 7 aprilie 2009

Richard Moat, CEO la T-Mobile UK?

Britanicul Richard Moat, fostul CEO al Orange Romania, ar putea prelua pozitia de director general al T-Mobile UK, divizia de telefonie mobila a grupului Deutsche Telekom din Marea Britanie, relateaza publicatia britanica Mobile Today.

Moat ar prelua functia lasata libera de fostul sef Jim Hyde si ar intra astfel in grupul din care fac parte si fostii rivali Cosmote si Romtelecom (Deutsche Telekom a achizitionat anul trecut 25% din OTE, care controleaza cei doi operatori romani).

Mish Desmidt, directorul de comunicare al T-Mobile, a precizat ca operatorul nu are niciun comentariu de facut pe marginea acestui subiect.

Citand surse neoficiale, publicatia Mobile Today sustine ca Richard Moat a fost coleg cu Lars Nordmark, directorul financiar si actualul director interimar al T-Mobile. Cei doi au lucrat impreuna la Orange Danemarca, unde Moat a fost CEO.

Richard Moat, 54 de ani, a plecat in mod neasteptat de la Orange Romania la finele lunii martie, dupa ce grupul il reconfirmase in functie pana in septembrie 2010. El a facut parte din echipa France Telecom timp de 17 ani, ocupand pozitii importante la nivel international.

Liliana Solomon, directorul executiv al Vodafone Romania, a ocupat in perioada 2000-2004 pozitia de director financiar al subsidiarei T-Mobile din Marea Britanie.

O "lovitura" pentru piata de telecom din Romania ar fi plecarea Lilianei Solomon inapoi la Deutsche Telecom. "Lovitura" pentru Orange Romania si Vodafone Romania, nu insa si pentru clienti, care vor deveni din ce in ce mai fericiti!

0 comentarii: