marți, 22 aprilie 2008

Apple MacBook Air la Orange Romania

Nici nu a lansat bine Vodafone Romaniaoferta de laptop-uri, mult mai buna decat a Orange-ului, ca portocalii au adus cel mai subtire laptop din lume, Apple MacBook Air. Un produs faimos, prin care Orange Romania incearca sa mai atenueze din dezamagirea neaducerii inca in Romania a iPhone-ului.
Apple MacBook Air pe care I.R.I.S., distribuitorul autorizat al Apple in Romania, il poate oferi abia peste doua saptamani numai celor care au facut deja pre-comanda, se gaseste de astazi in magazinele Orange bineinteles si cu un abonament la Internet nelimitat.
MacBook Air-ul oferit de Orange costa 1.689 de euro (cu tot cu TVA inclus), ceea ce inseamna circa 6.250 lei ( cu cateva milioane mai ieftin decat pretul anuntat pe site-ul I.R.I.S.). In plus, persoanele fizice pot achizitiona acest produs si in rate, cu avans 0, prin credit oferit de Cetelem, pe o perioada de finantare cuprinsa intre 12 si 60 de luni. Daca se aboneaza pe o perioada de 2 ani, acestia primesc si cel mai mic modem USB din lume, Icon 225, la pretul de 1 euro.

Apple MacBook Air este un laptop ultraportabil, foarte subtire, cu dimensiuni intre 0,4 si 1,94 cm si doar 1,36kg, care impresioneaza printr-un design deosebit, fiind construit in special pentru accesul wireless la Internet, dar poate fi conectat si prin HSDPA, WiFi sau bluetooth.

0 comentarii: