duminică, 27 aprilie 2008

CERF 2008 - peste o saptamana la Bucuresti

Cea mai mare expoziţie IT&C din România va avea loc în perioada 07-11 mai la Romexpo şi vă aduce peste 600 de mărci în 130 de standuri.

CERF - Computer&Electronics Romanian Fair, cea mai mare expoziţie IT&C din România, se apropie de a 17-a ediţie, anunţă un comunicat al Expotek, firma organizatoare.
Secţiunea de comunicaţii se va găsi în pavilioanele 16 şi 17, pe 3.400 de metri pătraţi, şi va reuni operatorii de telefonie, furnizorii de servicii de Internet şi transfer de date, precum şi furnizorii de echipamente şi soluţii în domeniul comunicaţiilor.
Soluţiile şi sistemele IT, precum şi produsele electronice vor fi găzduite de pavilioanele 13 şi 14, pe 5.500 de metri pătraţi, secţiunea fiind dedicată furnizorilor de soluţii digitale, soluţii complete IT şi multimedia
Tot aici va putea fi găsită şi secţiunea Imaging Expo, dedicată fotografiei digitale şi artei fotografice, precum şi producătorilor de echipamente pentru acest domeniu.
În pavilioanele 14 şi 15 se va afla secţiunea de soluţii IT pentru afaceri şi distribuţie IT, unde vor fi prezenţi distribuitori de hardware şi software, furnizori de soluţii IT, software, servicii şi aplicaţii pentru mediul business.
Vizitatorii vor putea naviga pe Internet de pe propriul laptop sau de pe calculatoarele puse la dispoziţie de organizatori în spaţiul WiFi Internet Zone.
În 2008, la CERF vor fi organizate trei concursuri. „Vizitează CERF şi poţi câştiga un laptop multimedia Dell XPS”, organizat de EXPOTEK în parteneriat cu revista go4it!, „Cel mai cool gadget”, organizat de EXPOTEK în parteneriat cu revista Stuff, şi concursul de fotografie „CERF te pregăteşte pentru viitor!”, în cadrul căruia vizitatorii vor fi premiaţi pentru cele mai bune fotografii pe care le fac în cadrul expoziţiei.

0 comentarii: