duminică, 4 ianuarie 2009

Motorola AURA costa 2000 $

Motorola a anuntat noul Motorola AURA, noul telefon de lux lansat pe piata ca o alternativa Vertu. Telefonul are o precizie de constructie asemanatoare ceasului elvetian, dupa cum ne informeaza producatorii, si va fi un frate mai mare a lui V70.

motorola-aura-jbn

Telefonul nu va fi, deci pentru oricine: pretul sau se ridica la aproximativ 2000 dolari, adica 1500 E= 5500 RON. Pana aici, nimic iesit din comun: cine vrea sa iasa in evidenta stie ca acest lucru costa foarte mult.

Ceea ce nu se stie e ca Motorola introduce odata cu acest telefon legea proprie, conform careia telefonul nu va mai putea fi vandut, decat inapoi la firma. Deci, in momentul in care cumperi telefonul faci un adevarat contract cu cei de la Motorola. Ramane de vazut cat va fi el respectat la noi, unde vanzarile second-hand merg cel mai bine.

Un lucru e clar: cine il cumpara nu il va putea vinde pe ebay sau okazii (asta daca se uita vreun reprezentant Motorola pe site-ul romanesc). Pana sa vorbim insa de revanzare, trebuie sa il si cumpere cineva. Nu se stie inca cand va aparea in Romania, o data aproximativa fiind februarie 2009.

0 comentarii: