joi, 20 noiembrie 2008

30.000 USD telefonul lui Dan Diaconescu

Spaţiere de la stânga la dreaptaTelefoanele Vertu se vand numai afaceristilor care au un cont de minim 5 milioane de dolari.
Cautand un pic pe site-ul Vertu si tinand cont de pretul pe care il socotesc drept bun barfitorii, Diaconescu ar avea un Vertu Diamond de 30.000 de dolari, cu toate accesoriile, inclusiv carcasa din platina si diamante de peste 5-6.000 de euro. Vertu Diamond este un telefon exclusivist, intocmai ca acela folosit de Adrian Mutu, la un moment dat, pentru a „recruta“ tinere prin cluburile de fite de prin tara sau de Paris Hilton, cand vrea sa distraga atentia paparazzilor de la lenjeria ei intima inexistenta. La noi in tara nici macar nu se gasesc astfel de telefoane, cel mai apropiat loc de unde Dan Diaconescu ar fi putut achizitiona un astfel de aparat fiind Ungaria. Desi pare greu de crezut ca Diaconescu s-ar fi deplasat la unguri pentru a-si cumpara mobil, mai ales ca seara de seara presteaza la TV.
Cei cat de cat avizati sustin ca ar fi primit telefonul de la vreun invitat, la un moment dat. Nu stim daca asa este sau nu. Ceea ce stim, insa, este faptul ca pentru a intra in posesia unui Nokia Vertu, mai ales Vertu Diamond, trebuie sa faci parte din clubul exclusivist al oamenilor de afaceri care au macar „cateva“ milioane de dolari in banca. Daca e asa, atunci ori Diaconescu este un mic magnat in devenire, ocolit de topurile revistelor financiare, ori cineva a fost atat de generos incat i-a facut un cadou care nu poate fi uitat.

0 comentarii: