sâmbătă, 14 mai 2011

Samsung Galaxy S II in curand la Vodafone Romania




Asa cum au anuntat, cei de la Samsung s-au tinut de cuvant - partial! Samsung Galaxy S2 este mai performant decat iPhone 4, dar dupa parerea mea, nu este de doua ori mai performant! Oarecum normal, Samsung Galaxy S2 abia aparut pe piata, iar de iPhone 4 deja ne-am cam plictisit! Comparatia corecta va fi cu iPhone 5!

Oricum in momentul de fata, daca ar fi sa aleg intre un Samsung Galaxy S2 si un iPhone 4, clar as cumpara un Samsung Galaxy S2!

Slim, mai subtire decat iPhone 4, Samsung Galaxy S2 pare si mai usor ( e vorba de impresie, nu de ce citim prin caracteristici!)

Ecranul este putin mai mare decat la iPhone 4, asa cum este o diferenta si intre iPad si Galaxy Tab 2, care are o lungime mai mare! Un Super AMOLED display de 4.3 inch cu rezolutie de 1280×720, cu Gorilla Glass display, si o camera de 8MB care te lasa sa filmezi HD (ca si iPhone4) si sa faci poze calitate superioara. Pe fata are o camera de 2MP.

In plus, un Dual-core 1.2GHz Cortex si un RAM de 1GB, fac ca filmele in mkv sau asa cum am vizionat de 1080 sa se vada la fara probleme si la o calitate superioara! Sa nu uit - are MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263 player si MP3/WAV/eAAC+/AC3/FLAC player.

Ultima versiune de Gingerbread (Android OS, v2.3) te lasa sa descoperi un zoom in apropiind de tine telefonul tinut cu degete pe ecran sau sa faci un zoom out departand telefonul de tine!

Nu m-am jucat prea mult cu el, dar imediat cum o voi face, voi reveni! Vreau sa testez la camera Geo-tagging, touch focus, face and smile detection, image stabilization si va voi povesti!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Cand il aduce Vodafone? I-a luat-o concurenta inainte...offf. cand e "in curand" asta, ca vine luna iunie

Anonim spunea...

Bravo vodafone, emag si orange deja vand telefonul, voi nu :)

Hellysh Angel spunea...

Ca o mica adaugate, iPhone 4 filmeaza HD in 720P iar Samsung Galaxi S II filmeaza in full HD 1080P. E o diferenta destul de mare.