joi, 3 martie 2011

iPad2 VIDEO Presentation


Cu toate că noul iPad2 este mai mic decat primul cu până la 33% faţă de vechiul iPad, 8.8 mm faţă de 13.4 mm, si mai uşor, având numai 590 de grame, durata bateriei este tot de 10 ore.

Mulţumită compatibilităţii HDMI acum îţi poţi conecta iPad-ul la un TV, putând fi folosit cu uşurinţă pentru diferite prezentări sau pur şi simplu să te joci pe un ecran mai mare. Conectorul HDMI costa 39 de dolari.

iPad2 vine cu o husă acoperitoare magnetica care se transformă în stand

Inginerii de la Aplle nu s-au mulţumit doar cu un gadget nou, iPad2 vine cu o husă magnetică care se transformă într-un stand cu un design foarte atrăgător. Ca şi husele magnetizate de la Blackbarry, husa de la iPad2 face deviceul să iasă şi să intre în modul de hibernare.

În afară performaţa sporită, iPad2 vine cu o mulţime de îmbunătăţiri de soft, noul sistem de operare uşor îmbunătăţit, iOS 4.3, o nouă versiune de Air Play şi FaceTime. În plus o versiune îmbunătăţită a programul de editare video, iMovie, acum disponibilă pe iTunes la doar 4.99 dolari.

Garage Band, o aplicaţie care va prinde toţi iubitorii de muzică

O altă aplicaţie interesantă este Garage Band, disponibilă pe iTunes la 5 dolari prin care îţi poţi lega instrumentele muzicale la device şi pur şi simplu îţi înregistrezi melodiile direct pe iPad. Pe lângă opţiunea de conectare a instrumentelor reale, poţi folosi şi instrumentele virtuale ale programului care reacţionează la atingere (cu cât apeşi mai tare cu atât volumul sunetelor generate creşte).

În Garage Band folosirea instrumentului care înlocuieşte chitara este absolut fantastică, poţi să mişti/apeşi efectiv corzile virtuale ale instrumentului. "Chitara de la iPad 2 face focul de tabara să nu va mai fie la fel", spune Jobs.

Steve Jobs despre iPad: "Nu am avut niciodata pana acum un asemenea produs, care sa fie acceptat de piata atat de repede. Avem 90% cota de piata pe tablete, iar competitia este deja facuta knock-out".

Zvonuri: Apple vrea propria reţea socială

După lansarea iPad2, în sală circulau zvonuri lansate de angajaţi ai companiei, cum că Apple ar fi monitorizat atent succesul Facebook şi că ar pregati o reţea socială. Astfel, după iMac, iPod, iPhone şi iPad, Apple ar putea să lanseze un site/aplicaţie de socializare proprie.

0 comentarii: