miercuri, 28 aprilie 2010

Vodafone are net mobil 3G pentru 90% din populatia Romaniei la 21,6 Mbps

Reteaua "bate" si la Cabana Balea, Agapia si Vama Veche cu viteze de pana la 7,2 Mbps.

Vodafone, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, a anuntat extinderea la nivel national a serviciilor de date 3G prin frecventa de 900 MHz, cu viteze care ajung pana la 21,6 Mbps. In zone izolate, precum Transfagarasan, cabana Balea, vama veche sau Platinis viteza de download urca la cel mult 7,2 Mbps, potrivit companiei.

Vodafone a lansat astazi si servicii de internet pe cartele prepay, la preturi pornind cu 5 euro pentru un trafic de 0,5 GB timp de 10 zile la viteze de pana la 3,6 Mbps.

marți, 27 aprilie 2010

Vodafone Fun Domino

marți, 6 aprilie 2010

Vodafone extinde reteaua de internet mobil HSPA+

Al doilea cel mai mare operator de servicii de telefonie mobila din Romania, Vodafone, a anuntat astazi extinderea retelei de internet mobil HSPA+, care ofera acces la internet pe exhipamente mobile cu viteze de pana la 21,6 Mbps pentru download si 5,7 Mbps pentru upload, in 15 localitati noi, in plus fata de Bucuresti.

"In urma cu cinci ani lansam in premiera serviciile 3G. In anii care au urmat, am continuat investitiile in retea, serviciile de internet mobil cu viteze de pana la 21,6 Mbps fiind disponibile de astazi unui numar mai mare de clienti, prin extinderea retelei la nivel national", a declarat Liliana Solomon, directorul executiv al Vodafone Romania.

Astfel, serviciile de internet mobil sunt disponibile in 16 orase mari si zone turistice din tara, printre care Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Ploiesti, Sibiu, Arad, Pitesti, Oradea, statiunea Mamaia sau Bran, compania facand o prioritate din extinderea viitoare a acoperirii pentru broadband mobil.

Vodafone ofera servicii de broadband mobil in pachetul Internet Nelimitat Profesional, cu trafic de date initial de 16GB, la tariful de 26,99 de euro pe luna cu TVA. Peste traficul inclus in pachet, clientii nu vor fi taxati, insa viteza de acces corespunzatoare traficului suplimentar va fi redusa pana la 128 kbps pentru download si 64 kbps pentru upload.