luni, 22 octombrie 2007

RCS&RDS a lansat DigiMobil

Pentru moment s-au lansat numai serviciile de voce. Apelurile video, SMS, MMS si date se vor lansa in viitor.

Catre reţeaua RCS&RDS- fixă şi mobilă: 0.01
Catre reteaua Romtelecom - (intrajudetean şi interjudetean): 0.02
Catre reţele fixe din alte state ale Uniunii Europene: 0,08
Catre alte reţele de telefonie fixa: 0.02
Catre retele de telefonie mobila*: 0.08
Catre retele mobile din alte state ale Uniunii Europene: 0,18

*Tarifele sunt valabile pentru reţelele de telefonie fixă şi mobilă cu care RCS & RDS are încheiate acorduri de interconectare (tariful de 0.08 eurocenţi/minut este valabil pentru reţelele Vodafone, Orange şi Zapp; pentru reţeaua Cosmote tariful este de 0.10 eurocenti/minut).

Odată cu încheierea contractului, abonaţii la serviciul de telefonie mobilă DigiMobil primesc în custodie, în mod gratuit, unul sau două telefoane mobile (max. 2 aparate per familie) şi una/două cartele SIM, pe toată durata contractului. Oferta promoţională este valabilă până la 31.12.2007 în limita stocului disponibil şi se adresează doar persoanelor care au încheiate contracte pentru furnizarea oricăruia dintre următoarele servicii: acces la Internet, telefonie fixă sau televiziune prin cablu. De această ofertă nu pot beneficia utilizatorii ai căror contracte sunt suspendate sau reziliate pentru neplată sau persoanele care locuiesc în zone unde serviciul de telefonie mobilă nu este încă disponibil. ( Serviciul de telefonie mobilă este complementar serviciului de telefonie fixă oferit de companie )


RCS & RDS oferă gama completă de servicii de telecomunicaţii în Oradea, având o experienţă de peste 10 ani la nivel naţional şi internaţional, şi deserveşte în prezent aproximativ 60.000 de clienţi la telefonia fixă, 35.000 de abonaţi la Internet şi circa 60.000 de clienţi la serviciile de televiziune prin cablu.


Am verificat si pe internet cateva informatii:
  • merge si la vreo 30KM de Oradea (asa mi s-a spus)
  • pentru inceput in Oradea… probabil dupa aia in Craiova si alte localitati
  • Ce telefon primesti? - un Huawei U120 si aici (3G, slot microSD, camera 1.3MP)

Ce mai stiti voi despre DM?